STUDYSPOT TRANSPARENT Logo letters

Οι Υπηρεσίες μας

Καθημερινή Προετοιμασία

Προσφέρουμε υποστήριξη στα παιδιά για την εκτέλεση των σχολικών τους καθηκόντων , αποκτώντας καλές συνήθειες μελέτης και οργάνωσης. Οι μαθητές με την αρωγή των εκπαιδευτικών μας κατανοούν τα μαθήματά τους, επιλύουν ασκήσεις και αποκτούν εμπιστοσύνη στις δεξιότητές τους.

Ολιγομελή Τμήματα

Διατηρούμε ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα, ώστε να διασφαλίσουμε την προσωπική προσοχή και την ανάπτυξη των μοναδικών ικανοτήτων και ενδιαφερόντων κάθε μαθητή. Στο χώρο μας κάθε παιδί είναι ξεχωριστό! Προσφέρουμε τον χρόνο και την σημασία που απαιτείται για να αναπτύξει κάθε μαθητής ξεχωριστά τις ικανότητές του σε ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Ενίσχυση Βασικών Δεξιοτήτων

Στοχεύουμε στην οικοδόμηση μιας στέρεης βάσης στις βασικές δεξιότητες των παιδιών. Στα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ενισχύουμε τις δεξιότητες ανάγνωσης, ορθογραφίας, παραγωγής λόγου και αριθμητικής, μέσω δωρεάν εκπαιδευτκού υλικού που παρέχεται από την εκπαιδευτική μας ομάδα.

Τα τμήματα ενισχυτικής διδασκαλίας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον των μικρών μαθητών, έχουν διαδραστικό και παιγνιώδη χαρακτήρα και στοχεύουν στην καλλιέργεια γνώσεων και ικανοτήτων μέσω της ψυχαγωγίας και της συνεργασίας.

Έτσι προωθείται η αυτοπεποίθηση των παιδιών, καλύπτονται ενδεχόμενα κενά και χτίζονται στέρεες βάσεις για την μετάβαση στο γυμνάσιο.

Καλλιέργεια Κοινωνικών Δεξιοτήτων

Πέρα από την σχολική πρόοδο, ενισχύουμε την κοινωνική αλληλεπίδραση και τις δεξιότητες συνεργασίας, βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ένα θετικό και συμπονετικό πνεύμα. Μέσω δημιουργικών δραστηριοτήτων τα παιδιά γνωρίζονται μεταξύ τους, αλληλοϋποστηρίζονται και δημιουργούν νέους φίλους!

Εμπλοκή των Γονέων

Αναγνωρίζουμε την σημασία της συνεργασίας με τους γονείς και της εποικοδομητικής επικοινωνίας. Παρέχουμε καθημερινή ενημέρωση για την πρόοδο των παιδιών και συμβουλές για την υποστήριξη της μάθησής τους στο σπίτι.

Αποδοτική και Εξατομικευμένη Μέθοδος Διδασκαλίας

Συνδυάζουμε το παιχνίδι με την μάθηση, δημιουργώντας παιδαγωγικά προγράμματα που είναι διασκεδαστικά και εμπνευσμένα από τα ενδιαφέροντα των παιδιών. Μέσω διαφορετικών προσεγγίσεων και ατομικής υποστήριξης οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ξεπεράσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο μάθημα του σχολείου και να ανακαλύψουν το δυναμικό τους.

Ασφάλεια και Φροντίδα

Η ασφάλεια και η ευεξία των παιδιών είναι προτεραιότητά μας. Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Studyspot είναι καταρτισμένο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα και προσοχή σε κάθε παιδί, δημιουργώντας μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

Η Ώρα του Φαγητού

Στο κέντρο μελέτης Studyspot κατανοούμε πλήρως τις ανάγκες των παιδιών σας. Στο πρόγραμμα του κέντρου μας εντάσσεται και η ώρα του φαγητού, κατά την οποία τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να φάνε το γεύμα που τους παρέχεται από το σπίτι. Το προσωπικό μας διασφαλίζει ότι τα παιδιά έχουν την κατάλληλη επίβλεψη κατά την ώρα του φαγητού. Προσφέρουμε μια άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα, ώστε τα παιδιά να απολαμβάνουν το φαγητό τους και να επιστρέφουν αναζωογονημένα στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Απευθυνόμαστε

Το Κέντρο Σχολικής Μελέτης Studyspot είναι η ιδανική λύση για εργαζόμενους γονείς που συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με την πρόκληση του χρονικού περιορισμού και δυσκολεύονται να διαθέσουν τον απαιτούμενο χρόνο για τη μελέτη των παιδιών τους. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη φροντίδα και την εκπαίδευση των μικρών μαθητών σε ένα ασφαλές και φροντισμένο περιβάλλον, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Γιατί να επιλέξετε εμάς

study spot κεντρο μελετης στο ωραιοκαστρο θεσσαλονικη
Προσαρμοσμένα Μαθήματα

Κάθε παιδί είναι μοναδικό και έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και ανάγκες. Οι εκπαιδευτικοί μας αξιολογούν τις δεξιότητες και τις αδυναμίες κάθε παιδιού για να διαμορφώσουν ένα ατομικό πρόγραμμα μάθησης.

study spot κεντρο μελετης στο ωραιοκαστρο θεσσαλονικη
Διαδραστικά Μαθήματα

Κάθε μάθημα είναι προσεκτικά σχεδιασμένο στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των μικρών μαθητών. Τα διαδραστικά μαθήματα έχουν καθαρά παιγνιώδη χαρακτήρα! Χρησιμοποιώντας οπτικοακουστικό υλικό, κουίζ, επιτραπέζια παιχνίδια και ηλεκτρονικές εκπαιδευτικές πλατφόρμες, οι μαθητές κατανοούν σε βάθος την ύλη με ένα εξαιρετικά ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο.

study spot κεντρο μελετης στο ωραιοκαστρο θεσσαλονικη
Καταρτισμένοι Εκπαιδευτικοί

Με ακαδημαϊκό υπόβαθρο και αγάπη για την πολύπλευρη ανάπτυξη των παιδιών οι εκπαιδευτικοί του κέντρου μελέτης Studyspot καθοδηγούν το παιδί στην οργάνωση του χρόνου και στην ανάπτυξη αποτελεσματικών μεθόδων μελέτης.

study spot κεντρο μελετης στο ωραιοκαστρο θεσσαλονικη
Ευέλικτα Ωράρια

Με γνώμονα τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της καθημερινότητας και το επιβαρυμένο πρόγραμμα γονιών και μαθητών, το Studyspot προσφέρει ευέλικτα ωράρια λειτουργίας.

Επισκεφτείτε το κέντρο μελέτης μας

Ελάτε μια βόλτα από το κέντρο μελέτης μας για να μας γνωρίσετε και να δείτε από κοντά το σύστημα μελέτης που ακολουθούμε στα παιδιά.